MENIU

Udrea: Noi suntem urmaşii lui Traian... ai lui Traian Băsescu

foto: NewsIN

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a afirmat, duminică seară, în faţa participanţilor la un festival local din Cavadineşti, Galaţi: "Noi suntem urmaşii lui Traian... ai lui Traian Băsescu".

"Aşa este. Noi suntem urmaşii lui Traian... ai lui Traian Băsescu", a declarat Udrea, după ce ce artistul Gheorghe Turda a interpretat piesa "Noi suntem români" în faţa a aproximativ 300 de persoane.

"Când vorbim despre România gândim acelaşi lucru, că suntem români şi cu toţii ne iubim ţara. În ultimul an am umblat mult prin toată ţara asta şi am aflat locuir cum nici nu am gândit că există în România. Avem o ţară frumoasă cu locuri minunate. (...) Avem o cultură frumoasă, avem tradiţii, din păcate nu am avut întotdeauna conducătorii care ne-au trebuit. Nu întotdeauna cei care ne-au condus în istoria acestei ţări au fost cei mai bu ni dintre cei pe care am fi putut să-i alegem. Suntem în acest moment în pragul celei mai mari bătălii politice care se dă în România în ultimii 20 de ani: preşedinţia României", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a criticat apoi parlamentarii că vor să-şi păstreze privilegiile. "Avem parlamentari care au pensii speciale. Au alte drepturi decât dumneavostră. Sunt mai cetăţeni dect dumneavoatră. Şi eu sunt parlamentaru şi nu vreau să am pensie specială", a adăugat Udrea.

Ea a spus că parlamentarii PD-L au iniţiat o lege pentru desfiinţarea pensiilor speciale ale parlamentarilor care a fost blocată de PSD şi PNL, iar Guvernul Boc a avut curajul să-şi asume răspunderea pentru legea pensiilor care desfiinţa toate pensiile parlamentare. "Acesta a fost motivul pentru PSD şi PNL au picat acest guvern. Au votat împortiva acestui guvern, pentru ca ei, parlamentarii, să rămână cu pensiile speciale", a arătat Udrea, adăugând că aceştia fac orice ca să-l scoată pe Traian Băsescu din luptă şi să-şi păstreze avantajele pe care şi le-au creat până în 2004.

Elena Udrea a vizitat duminică, comuna Cavadineşti, şi oraşul Tg. Bujor, din judeţul Galaţi, unde s-a întâlnit cu electoratul la Căminul Cultural şi, respectiv, la Casa de Cultură din cele două localităţi. La Cavadineşti întâlnirea s-a suprapus cu un festival local, care a atras aproape 300 de persoane. La eveniment au mai participat liderul PDL Galaţi, Mircea Toader, senatorul Marius Necula, membri ai staffului de campanie al PDL Galaţi şi numeroşi membri şi simpatizanţi PDL.