MENIU

TVR2 şi-a întrerupt o emisiune pentru a difuza imagini de la mitingul lui Geoană de la Adamclisi. Vezi video!

Mircea Geoană
TVR2 şi-a întrerupt o emisiune pentru a difuza imagini de la mitingul lui Geoană de la Adamclisi

Postul public de televiziune a difuzat marţi seară minute în şir manifestările organizate de celebrarea a 1900 de ani de la bătălia de la Adamclisi, în judeţul Constanţa. Geoană a susţinut un discurs de candidat în toată regula.

TVR 2 a întrerupt marţi seară o emisiune sportivă pentru a transmite un miting electoral al candidatului PSD Mircea Geoană. În jurul orei 18,00, canalul 2 al televiziunii publice a tăiat emisia programului \"Învingătorii\", în care potrivit programului oficial al TVR ar fi urmat să fie omagiat printre alţii tenismenul Ilie Năstase, pentru a da în direct manifestările prilejuite celebrarea a 1900 de ani de la bătălia de la Adamclisi, în judeţul Constanţa. Acolo unde candidatul PSD Mircea Geoană a ţinut un discurs electoral în toată regula, flancat fiind de liderii social-democraţi locali, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. În public, o mare de susţinători roşii, ai PSD şi liberali. Postul public l-a titrat pe Geoană însă drept preşedinte al Senatului României, iar tot pe crawl a descris evenimentul de la Adamclisi drept unul \"extraordinar\".

Reprezentanţii TVR nu au putut fi contactaţi marţi seară pentru o reacţie.

În urmă cu două săptămâni, şeful TVR, Alexandru Sassu, a fost acuzat de candidatul Traian Băsescu şi de cel al PNL Crin Antonescu că a sabotat la ordinele pesedistului Viorel Hrebenciuc, organizarea unei confruntări între cei cinci principali contracandidaţi la funcţia supremă în stat: Geoană, Băsescu, Kelemen Hunor, Sorin Oprescu şi Antonescu.

Săptămâna trecută, Gazeta Sporturilor a acuzat instituţia prezidată de fostul membru PSD Sassu, că în timpului meciului de Champions League dintre Unirea Urziceni şi FC Sevilla au menţionat la presiunea şefilor, prezenţa în tribunele din Ghencea a liderului PSD Mircea Geoană.