MENIU

Turneul mondial U2 "Kiss The Future" va începe pe 30 iunie, în Barcelona

Foto: closetothewind.net

Noul turneu mondial al trupei irlandeze U2, "Kiss The Future", care va promova albumul "No Line On The Horizon", va începe pe 30 iunie, în Barcelona.

"Suntem foarte încântaţi să pornim la drum cu acest album. E un album care cred că va suna foarte bine în concert. Cântecele pe care le-am interpretat la repetiţii sună fantastic şi, cine ne-a auzit, a fost încântat," a declarat The Edge, chitaristul formaţiei.

U2 va cânta în Europa până pe data de 22 august, apoi în Statele Unite din 12 septembrie, în Chicago, până pe 28 octombrie. Turneul va dura până în toamna lui 2010, perioadă în care trupa U2 va susţine concerte în restul lumii. 

"Experienţa prestaţiei live a formaţei U2 este specială şi unică", a spus Arthur Fogel, preşedintele Live Nation, producătorul turneului.

Se estimează că va fi turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, de peste 389 de milioane de dolari. Mai multe detalii cu privire la turneul "Kiss The Future" vor fi anunţate  pe site-ul oficial al trupei, pe data de 9 martie. 

Mai multe articole despre:
turneu Barcelona Irlanda U2