MENIU

Trupa Sugarbabes se destramă

Foto: femalefirst.co.uk

Solistele de la Sugababes sunt dezamăgite de felul în care a fost primit de public cel mai recent album al lor, "Catfights And Spotlights".

Potrivit femalefirst.co.uk, cele trei soliste au decis că vor să se ocupe de proiecte personale, după ce albumul "Catfights And Spotlights" a fost cumpărat doar de 100.000 de fani.

Cântăreaţa britanică, Keisha Buchanan singura membra fondatoare a trupei care a mai ramas după plecarea lui Siobhan Donaghy, în 2001, şi a Mutyei Buena, în 2005, îşi doreşte o carieră solo şi va lucra cu producătorul Rihannei şi al lui Beyonce. Şi colegele sale de acum, Heidi Range şi Amelle Berrabah, se vor implica în proiecte personale.

Potrivit unei surse, britanicele de la Sugarbabes vor susţine, la un moment dat, un turneu de adio.

În cei zece ani de carieră, Sugababes au lansat 21 de single-uri şi 5 albume prezente în top 40 în toată lumea. Formaţia a vândut peste cinci milioane de albume doar în Marea Britanie şi s-a bucurat de succes în Europa şi Asia. Printre cele mai apreciate piese ale celor trei Sugarbabes se numără mega-hitul "Push the button" , "About you now", "Hole in the head", "Too lost in you", "Denial".

Mai multe articole despre:
album trupa