MENIU

Trofin, directorul de programe NCN Cluj, despre emisiunea lui Teo: "E o idee foarte bună"

Foto: polito.ubbcluj.ro

Directorul de programe al postului de televiziune local NCN, Constantin Trofin, declară pentru REALITATEA.NET că se bucură că apar şi în România astfel de proiecte noi.

"Eu azi am aflat despre emisiune, din presă. Cred că este o idee foarte bună. Programe de tipul acesta au apărut de foarte mult timp în alte ţări şi e bine că îşi fac debutul şi în România, pentru a mai diversifica piaţa. Dă posibilitatea posturilor locale de a veni cu programe distincte. Mă bucur să aud de astfel de proiecte noi", a declarat pentru REALITATEA.NET Constantin Trofin, directorul de programe al televiziunii clujene NCN.  

Teo Trandafir se va întoarce pe TV, dar la posturile locale, a anunţat miercuri un comunicat de presă. Ea va prezenta "Teo Show", produs de firma Local TV Network. Emisiunea va avea 90 de minute şi se bazează pe formatul clasic consacrat de Teo Trandafir. Potrivit paginademedia.ro, compania va vinde show-ul către 30 de posturi locale din toată ţara. Iulian Comănescu făcea un calcul pe blogul său potrivit căruia emisiunea ar fi rentabilă dacă ar fi vândută cu 100-200 de euro pe difuzare.

Întrebat dacă NCN ar cumpăra emisiunea lui Teo, Trofin a declarat că "ar putea fi o opţiune, dar încă nu s-a discutat nimic pe această temă". În ceea ce priveşte preţul, acesta diferă de tipul de televiziune şi tipul de "local". "Într-o piaţă normală, preţul mi se pare foarte mic. De asemenea, e un preţ mic faţă de ceea ce se practică acum la TV. Pe de altă parte, în condiţiile unei pieţe viciate de criză, pentru multe posturi locale, el ar putea părea foarte mare", a mai spus Constantin Trofin.  

Mai multe articole despre:
media televiziune reţea emisiune Teo Trandafir format