MENIU

Tribunalul Argeş a admis cererea de eliberare pe cauţiune a fostului şef CCA Gheorghe Constantin

Foto: RTV

Tribunalul Argeş a admis, marţi, cererea pe cauţiune a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, decizia putând fi atacată cu recurs.

Instanţa i-a impus lui Constantin Gheorghe mai multe restricţii: să nu depăşească limita teritorială a municipiului Râmnicu Vâlcea decât în condiţiile stabilite de instanţă, să se prezinte la organul de urmărire penală şi la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să se prezinte la organul de poliţie din localitatea de domiciliu conform programului de supraveghere, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină sau să folosească arme. De asemenea, Gheorghe Constantin nu are voie să se apropie de ceilalţi inculpaţi şi să comunice cu aceştia direct sau indirect, să se deplaseze la spectacole sportive, să exercite profesia, meseria sau să desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta.

Decizia poate fi atacată cu recurs în decurs de 24 de ore.

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin a fost arestat în data de 14 aprilie în scandalul de corupţie din fotbal.
Cererea de eliberare provizorie a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin a fost amânată vineri, 29 mai, de Tribunalul Argeş, după ce avocatul acestuia a cerut răgaz câteva zile pentru studierea dosarului. Lui Constantin i-a fost stabilită pe 26 mai, o cauţiune de 15.000 de lei, însă acesta a spus că nu are cum să strângă suma respectică atât de repede şi a solicitat un nou termen.