MENIU

Trei tineri din judeţul Vaslui au fost arestaţi preventiv pentru consum şi comercializare de droguri

Foto: iasiplus.ro

Trei tineri din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, după ce anchetatorii au stabilit că, în cursul anului 2008, aceştia au pus în vânzare haşiş şi au deţinut droguri de risc pentru consum propriu.

Reprezentanţii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, sub supravegherea procurorului Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Vaslui, au descoperit că, în cursul anului 2008 şi până în prezent, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, au oferit şi pus în vânzare droguri de risc – haşiş - către mai  multe persoane din municipiul Bârlad şi au deţinut în vederea consumului propriu de droguri de risc.

"Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat patru descinderi domiciliare, iar cu ocazia percheziţiilor au fost descoperite mai multe fragmente de rezină de cannabis. Cele aproximativ 15 grame cannabis erau porţionate în vederea comercializării şi consumului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

De asemenea, într-una din locuinţe a fost descoperită o miniseră cu cinci ghivece în care se aflau cultivate mai multe plante de canabis.

Cei trei tineri au fost arestaţi sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc, introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.

Mai multe articole despre:
Vaslui haşiş arest droguri