MENIU

Trei tineri au fost răniţi grav într-un accident rutier

Foto: RTV
Un şofer a pierdut controlul volanului într-o curbă din apropiere de Cernavodă

Trei tineri au fost scoşi cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii cu care călătoreau după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă din apropiere de Cernavodă, pe DN22C.

Maşina a intrat pe sensul opus unde a izbit în plin un TIR. Autoturismul s-a făcut praf, iar circulaţia pe drumul care leagă Capitala de mare, a fost blocată câteva ore. Cei trei sunt în stare gravă la spital.

Şoferul neglijent a intrat cu viteză mare într-o curbă extrem de periculoasă. Nu a mai putut redresa autoturismul şi a ajuns pe sensul opus unde s-a izbit de un tir.

Pentru scoaterea celor trei dintre fiarele contorsionate a fost necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare. Victimele au fost transportate la spitalul judeţean Constanţa.

Circulaţia a fost blocată mai bine de două ore pe ambele sensuri, iar în zonă s-au format coloane de maşini care depăşeau cinci kilometri.

În urma cu numai câteva zile în aceeaşi zonă patru oameni au murit după ce un autotren încărcat cu 40 de tone de nisip s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane.