MENIU

Trei poze controversate în legătură cu viitoarele modele Dacia au apărut pe un forum francez

Worldscoop.forumpro.fr
Worldscoop.forumpro.fr
Worldscoop.forumpro.fr

Un utilizator a postat pe worldscoop.forumpro.fr trei imagini de calitate slabă, alături de întrebarea: "Dacia se pregăteşte pentru monovolum?".

Foxx13, de 27 de ani, a postat duminică pe forumul francez worldscoop trei imagini, de o calitate slabă, în care se întrezăreşte un monovolum roşu. Alături de cele trei poze, utilizatorul a postat următorul mesaj: "Extinderea gamei, Dacia se pregăteşte de un monovolum?".

Chiar dacă unii forumişti i-au răspuns că nu pare decât un zvon, discuţiile au continuat pe marginea noilor modele.

Dacia are, momentan, cinci modele, al şaselea, un SUV, urmând a fi prezentat anul viitor.

În afară de acesta, mai există două proiecte în derulare, explică Silviu Sepciu, director de comunicare Dacia, pentru Realitatea.NET. "Aceste două proiecte sunt, însă, mult prea departe pentru a putea oferi detalii despre ele. Oamenilor le place să viseze, în timp ce noi construim maşini reale", a mai declarat Silviu Sepciu pentru Realitatea.net.

"Am spus întotdeauna că vor fi opt sau nouă maşini pe platforma Logan, denumită platforma B0. În prezent avem şase, deci cu siguranţă vom avea cel puţin încă două de lansat", spunea, de altfel, directorul operaţional al Renault, Patrick Pelata, într-o întâlnire cu presa, potrivit Cotidianul.

Atunci când i s-au cerut detalii despre posibilele noi modele, Pelata a spus că acestea vor fi mai degrabă mai mari decât cele existente. Cel mai mic automobil Dacia, bazat pe platforma Logan, este Sandero, iar cel mai mare, viitorul SUV.

"Vrem să facem maşini mai mari, pentru a oferi şi mai mult spaţiu interior", a continuat Pelata, pentru Cotidianul.

Mai multe articole despre:
Dacia SUV monovolum