MENIU

Trei persoane sunt căutate de Poliţie, pentru că au scris pe gardurile casei lui George Copos

Foto: NewsIn
Fanii surprinşi de camerele de supraveghere sunt căutaţi acum de poliţie

Poliţiştii fac cercetări cu privire la 3 tineri care au scris injurii pe gardurile reşedinţei acţionarului majoritar al Rapidului, George Copos, aceştia fiind surprinşi de camerele de supraveghere ale casei omului de afaceri, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit lui Christian Ciocan, imaginile au fost date publicităţii pentru ca orice persoană să ofere eventuale date despre cei trei tineri care apar pe înregistrări, ei fiind surprinşi în timp ce scriau pe gardurile reşedinţei lui George Copos, care se află pe strada Nicolae Constantinescu din Sectorul 1, injurii precum "Javră!", "Afară din Giuleşti!" sau "Mori, Copos!".

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a mai spus că patronul Rapidului, George Copos, colaborează pentru identificarea persoanelor în cauză.

Clubul Rapid se confruntă cu mari probleme financiare, după ce în ultimele luni, George Copos şi Fathi Taher nu au ajuns la niciun acord privind vânzarea acţiunilor, ambii renunţând să mai finanţeze echipa. În semn de protest faţă de situaţia actuală a grupării din Grant, peste 500 fanii giuleşteni au protestat sâmbătă în faţa stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu şi au strigat trivialităţi la adresa lui George Copos, pe care îl consideră principalul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat.

Fanii au mai protestat la adresa lui Geroge Copos şi în urmă cu 5 zile, atunci când s-au adunat în faţa clădirii unei televiziuni unde George Copos era invitat la o emisiune, şi i-au cerut acestuia să părăsească definitiv clubul alb-vişiniu dacă nu mai vrea să investească.

Mai multe articole despre:
proteste Rapid George Copos suporteri