MENIU

Transformare incredibilă pentru un cuplu: în 5 luni, din doi sedentari plinuţi au ajuns să arate aşa

Doi tineri din Coreea fac senzaţie pe internet, după ce au postat fotografii cu transformarea lor uimitoare, devenind din doi sedentari plinuţi, două exemple de persoane în formă fizică perfectă, cu alură de manechine.

Soon Jin Yoo şi Shin Ji Hoo sunt un tânăr cuplu din Coreea şi au luat decizia, acum cinci luni, să adopte un stil de viaţă sănătos. Tinerii au mers la sală împreună, făcând aerobic trei ore în fiecare zi şi o oră şi jumătate ridicând greutăţi, de două ori pe săptămână.

Cei doi au decis să îşi împărtăşească fotografiile cu transformarea pe o pagină de socializare numită "Dieta e cea mai bună operaţie estetică", iar fotografiile au produs uimire şi au devenit rapid virale.

Pe lângă exerciţiile fizice, cei doi tineri au urmat şi o dietă strictă, mâncând numai piept de pui, ouă, cartofi dulci, roşii şi alte fructe şi legume în cantităţi fixe. Bărbatul a consumat 150 de grame de pui, 120 de grame de cartofi dulci, cinci migdale, roşii cherry, varză şi ceapă la fiecare trei sau patru ore. La rândul său, partenera acestuia a mâncat câte trei sau patru albuşuri de ou, 50 de grame de cartofi, fructe şi legume de cinci ori pe zi.

Rezultatele celor doi sunt spectaculoase şi au venit foarte rapid, făcându-le cu atât mai rare: bărbatul a slăbit de la 83 de kg cu 16% grăsime corporală ajungând la 71 kg cu 5% grăsime corporală. Iubita sa, Shin Ji Hoo cântărea 71 kg cu 32% grăsime corporală, dar acum are 49 kg şi doar 18% grăsime corporală.

Sursa: Oddity Central