MENIU

Trailerul filmului "Avatar" regizat de James Cameron a fost lansat joi pe internet

Foto: crispygamer.com

Cele mai interesante secvenţe din ultimul film regizat de James Cameron, science fiction-ul 3D "Avatar", vor putea fi vizionate începând de joi pe internet.

Cu Sam Worthington, Sigourney Weaver şi Giovanni Ribisi printre protagonişti, filmul prezintă povestea confruntării între pământeni şi creaturile ciudate care populează o planetă îndepărtată. Pelicula a beneficiat de un buget impresionant, 190 de milioane de dolari, şi va rula şi pe marile ecrane din România, începând cu 18 decembrie, potrivit NewsIn.

Cameron a avut ideea filmului "Avatar" încă de acum 14 ani, însă producţia propriu-zisă a demarat de-abia în 2008, folosindu-se camere de filmat construite chiar de către celebrul cineast de origine canadiană.

O variantă extinsă a trailer-ului, cu durata de 15 minute, va fi prezentată, vineri, în cinematografe din mai multe oraşe britanice.

Cu trei premii Oscar în palmares, James Cameron este unul dintre cei mai apreciaţi cineaşti ai ultimelor decenii, care s-a remarcat atât ca regizor, cât şi ca scenarist şi producător. Printre filmele de care şi-a legat numele se numără "The Terminator", "The Abyss", "Terminator 2", "Aliens" şi "Titanic".
Mai multe articole despre:
film James Cameron avatar trailer