MENIU

Traian Băsescu se RETRAGE din lupta pentru Primăria Capitalei: ”O alianță PNL, PMP, USR nu are cum să piardă”

Traian Băsescu a anunțat, joi, după ce PNL a decis să îl sprijine pe Nicușor Dan la Primăria București, că el se retrage din cursă, deși nu avea o intenție serioasă pentru o astfel de candidatură.

Traian Băsescu, fost primar al Bucureștiului, actual europarlamentar, a precizat că PSD poate pierde, pe lângă primăria generală, și primăriile de sector, dacă partidele de dreapta stabilesc candidați comuni.

”Sper că și USR - PLUS vor reacționa inteligent la această mișcare. Eu tot spun, de câteva luni, că Nicușor Dan poate reprezenta partidele de drepta. PNL a decis să nu mai vină cu perdanți, iar lucrurile merg spre bine. Dacă ne dă Dumnezu minte la toți și facem candidaturi în bloc pentru candidații dreptei, PSD pierde și sectoarele. O alianță PNL, PMP, USR nu are cum să piardă.

Eu m-am jucat puțin pentru a stimula partidele să găsească o soluție. Eu candidam ca să îmi salvez partidul. E soluția pe care o așteptam. Nicușor Dan e bine poziționat, în sondaje, fără a fi cel mai bine poziționat, la fel cum era și Rareș Bogdan. El va putea să strângă toate partidele, el este neutru”, a declarat Traian Băsescu, la Digi 24.

Mai multe articole despre:
traian basescu primar capitala