MENIU

Traian Băsescu neagă că ar avea legături cu omul de afaceri Puiu Popoviciu

Foto: romania.net

Preşedintele României, Traian Băsescu, nu a fost niciodată la sediul companiei omului de afaceri Puiu Popoviciu, se arată într-un comunicat emis de către Preşedinţia României.

"Fostul primar general Traian Băsescu sau Primăria Capitalei nu au avut nicio legătură cu transferul de proprietate sau cu intabularea terenului. În acest context, Preşedintele României respinge orice încercare de a fi asociat cu acte ilegale", continuă comunicatul.

Mai mult, Administraţia Prezidenţială recomandă mass mediei să solicite probe pentru "afirmaţii care au scopul de a leza imaginea publică a şefului statului sau a oricărei alte persoane".

Potrivit referatului procurorilor, fostul şef al DGIPI Cornel Şerban a invocat numele preşedintelui şi fostului premier pentru a-l determina pe ofiţerul DNA să dea o soluţie favorabilă omului de afaceri Puiu Popoviciu în dosarul Băneasa. Mai precis, fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban i-ar fi spus poliţistului că Popoviciu este un personaj extrem de important pentru că "la el fac coadă să intre Băsescu şi Tăriceanu".