MENIU

Trafic îngreunat în Timiş din cauza ninsorii

Foto: wordpress.com

Traficul rutier este îngreunat în Timişoara şi pe arterele importante din judeţul Timiş, ca urmare a zăpezii care a căzut toată noaptea de joi.

Direcţia de Drumuri şi Poduri din Timişoara a anunţat, vineri, că în judeţul Timiş s-a acţionat cu 42 de utilaje cu lamă şi răspânditor şi 329 tone de material antiderapant. Ninsorile căzute au determinat şi mobilizarea firmelor cu care Consiliul Judeţean Timiş are contracte privind activitatea de dezăpezire şi combatere a poleiului pe drumurile judeţene.

"Începând cu ora 3.00 s-a acţionat cu utilaje şi materiale antiderapante pentru combaterea poleiului de pe drumurile judeţene şi deszăpezire. Astfel, firmele Group DCM, Axela Construcţii, Tehnocer şi Compact Product au acţionat cu utilajele specifice şi cu 193 de tone de material antiderapant (nisip şi sare) şi 4 tone de clorură de calciu", a declarat purtătorul de cuvânt al CJ Timiş, Jana Lavritz.

S-a acţionat pe Sânnicolau Mare, Variaş, Jimbolia, Aeroport, Cenei, Orţişoara, Pişchia, Peciu Nou, Ciacova, Giulvăz, Giroc, Jebel, Sacoşu Turcesc, Tormac, Gătaia, Jamu Mare, Moşniţa Nouă, Buziaş, Darova, Ştiuca, Coştei, Bara, Secaş, Brestovăţ, Ohaba Română , Criciova, Bârna, Traian Vuia, Sudriaş, Făget, Fârdea, Tomeşti, Pietroasa.

În Timişoara maşinile au circulat bară la bară, iar şoferii earu nemulţumiţi de faptul că nu s-a intervenit cu antiderapant. Reprezentanţii Primăriei au spus că pe arterele importante ale oraşului s-a acţionat cu patru utilaje care au împrăştiat clorură de calciu, sare şi alte materiale antiderapante.

Mai multe articole despre:
maşini circulaţie trafic Timiş ninsoare