MENIU

Trafic anevoios pe DN1, în dreptul localităţii Codlea, judeţul Braşov

Imaginile filmate din elicopterul Realitatea TV ne arată maşini foarte puţine pe DN1
Foto: RTV

Circulaţia a fost reluată în judeţul Braşov, pe DN1, în afara localităţii Codlea, după ce duminică după-amiază a fost complet blocată din cauza producerii unui accident rutier, în care două autoturisme au fost implicate în jurul orei 16.30, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. S-a circulat însă cu dificultate, pe un fir în ambele sensuri, iar coloanele de autovehicule care s-au format s-au întins pe mai mulţi kilometri.

În urma accidentului, produs din cauza unei depăşiri neregulamentare, o persoană a decedat, iar o alta a fost grav rănită.

Şoferii au fost sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în zonă.

În staţiunile montane, duminică a fost mai aglomerat pe pârtii decât pe drumuri. Imaginile filmate din elicopterul Realitatea TV ne arată maşini foarte puţine pe Drumul Naţional 1 şi mii de oameni care schiază sau se dau cu sania.

Una din staţiunile cele mai aglomerate a fost Poiana Braşov.

DN 1 a fost mai liber ca intr-o zi obişnuită. Turiştii au ales rute colitoare sau au preferat să meargă cu trenul. Gările au fost luate cu asalt. Peste 18.000 de oameni au plecat spre casă, 11.000 au prins bilete cu loc, restul au stat în picioare.