MENIU

Topul celor mai ciudate concursuri de frumuseţe: Miss Fund, Miss Fals şi Miss Închisoare

Foto: thesun.co.uk
Foto: thesun.co.uk
Foto: thesun.co.uk

Când vine vorba de concursuri de Miss, femeile se înghesuie să participe sau măcar visează cum ar fi să câştige. Dar multe dintre concursurile din acest top nu ar atrage prea multe reprezentante ale sexului frumos. Pe primul loc în top se află concursul Miss Atomica: angajatele centralelor nucleare din Rusia au fost invitate să participe la bizarul concurs.

Nici concursul Miss Gotic nu este departe: femei îmbrăcate predominant în negru, cu machiaj puternic, îmbrăcate în haine casual, lenjerie sau îmbrăcăminte de club se bat pentru trofeul care se decernează în Ohio în fiecare an.

Concurente de o frumuseţe criminală pot fi văzute mai ales la concursul Miss Închisoare. Femeile închise la Selo Gornoye, în Rusia, se bucură de acest concurs în fiecare primăvară. 

Miss Alternativ din Irlanda s-a desfăşurat duminică la Dublin. Participanţii, atât femei, cât şi bărbaţi sau chiar câini s-au întrecut să facă cele mai trăznite lucruri pentru a strânge bani. Fondurile sunt donate ONG-urilor care luptă împotriva HIV/SIDA.  

Milioanele de mine care au fost puse în Angola în timpul sângerosului război civil au inspirat un concurs de frumuseţe. Competiţia femeilor care au supravieţuit exploziei unei mine a fost câştigat de Augusta Hurica, care va deveni ambasadoarea tuturor supravieţuitorilor.

Concursul Miss Fund a avut loc în Munchen, Germania, a adunat competitoare din 26 de ţări. Miza? Un contract de modelling şi 10.000 de euro.

Un alt concurs de Miss bizar este cel care se desfăşoară în Brazilia. Miss Transsexual adună la un loc toate "domnişoarele" care la un moment dat în viaţă aveau o voce mult mai groasă.

Când o persoană se gândeşte la un concurs de Miss, probabil că se gândeşte la nişte domnişoare suple. Nu este cazul celei care este încoronată Miss Regina Jumbo. Kilogramele în plus sunt obligatorii pentru apariţia pe podium.

Consursul Miss Fals este dedicat femeilor care au suferit numeroase operaţii estetice pentru a-şi îmbunătăţi imaginea. 

Mai multe articole despre:
miss Concurs de frumuseţe