MENIU

Topul celor mai bogaţi burlaci din România e condus de Ion Ţiriac

Foto: s2.zoot.ro

Nu mai sunt la prima tinereţe, dar au două atuuri: sunt singuri şi plini de bani. Vorbim de cei mai bogaţi burlaci din România, aşa cum arată un top realizat de Forbes.

Ion Ţiriac este cel mai bogat burlac român. Are 70 de ani şi 900 de milioane de euro avere. Viaţa privată şi sentimentală a fostului tenismen pare destul de complicată, dacă ne gândim că-şi împarte timpul între afacerile din România şi cele din străinătate. Declară că are puţini prieteni şi deţine o colecţie impresionantă de automobile.

Marius Cristescu deţine titlul de "cel mai râvnit burlac al Timişoarei". Are 40 de ani şi îşi împarte averea de 600 de milioane de euro cu fratele său. Este pasionat de automobile, preferă ţinuta sport şi joacă golf.

Locul 3 este ocupat de Sorin Ovidiu Vîntu. Are 53 de ani şi o avere estimată la 450 de milioane de euro. Singurul amănunt cunoscut din viaţa sa privată din acest an este că fiica sa, Ioana, i-a dăruit un nepoţel.

Gruia Stoica este un alt burlac milionar în euro, despre care nu se cunosc prea multe amănunte. Are 41 de ani şi controlează compania Grup Feroviar Român, cel mai mare concurent al companiei de stat CFR Marfă. Omul de afaceri evită contactul cu presa şi nu frecventează cercurile mondene, motiv pentru care jurnaliştii nu deţin poze de-ale sale.

Ultimul loc îi aparţine lui Bobby Păunescu. În vârstă de 35 de ani, este pasionat de regie şi deţine afaceri în domeniul imobiliar, media şi turism. Are o avere estimată la 350 de milioane de euro pe care o împarte cu fratele său, Răzvan Păunescu.