MENIU

Top 5 cele mai comentate nunţi de la Hollywood în 2009 - VEZI FOTO

Alyssa Milano, în ziua nunţii
Fiica lui Donald Trump, mireasă

Între evenimente mondene, lansări de filme sau de produse, proiecte cu multe zerouri în coadă, vedetele de la Hollywood şi-au făcut timp şi pentru a se ocupa de viaţa personală. Iată care au fost cele mai comentate nunţi de la Hollywood în anul 2009.

În luna august, actriţa Alyssa Milano i-a spus \"da\" în faţa altarului lui David Bugliari, la reşedinţa din New Jersey. Mireasa a purtat o creaţie Vera Wang şi o tiara cu diamante, semnată de Maria Elena. Actriţa de origine italiană şi-a dorit ca evenimentul să fie asemenea întrunirilor de familie care au loc în fiecare săptămână.

Fergie, solista Black Eyed Peas, s-a căsătorit la începutul acestui an cu Josh Duhamel, purtând o rochie de mireasă semnată de Dolce & Gabbana. \"Josh este pasionat de artă\", a declarat cîntăreaţa care a subliniat faptul că invitaţiile la nuntă au fost trimise după eveniment. Se pare că în plic, invitaţii au găsit şi o caricatura a cuplului.

 

Prima dată s-au căsătorit  în secret la Paris, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Este vorba despre Salma Hayek şi miliardarul francez François-Henri Pinault. Câteva luni mai târziu, actriţa a avut nunta pe care şi-a dorit-o, la Veneţia, într-un cadru de basm. Mireasa a purtat o creaţie Balenciaga şi a inaugurat petrecerea dansând cu Pinault pe celebra serenadă \"Over the Rainbow. De la eveniment nu a lipsit Bono, solistul U2.

 

Anul acesta, modelul Milla Jovovich s-a căsătorit pentru a treia oară. Milla, în vârstă de 33 de ani, şi soţul ei, de 44 de ani, au decis să spună \"Da\" în faţa altarului după o relaţie de şase ani. 50 de invitaţi au asistat le eveniment printre care şi starul serialului Anatomia lui Grey, Patrick Dempsey.

 

Fiica lui Donald Trump, Ivanka Trump s-a căsătorit cu Jared Kushner, editor al The New York Observer, în cadrul unei ceremonii fastuoase, în New Jersey. De la eveniment nu au lipsit celebrităţi de la Hollywood. Mireasa a purtat o rochie creată de Vera Wang şi diamante din propria colecţie, fiind deţinătoarea unei linii de bijuterii, Ivanka Trump Collection. Numai cerceii ei au costat 130.000 de dolari, iar brăţara 90.000 de dolari.