MENIU

Top 10 cele mai scumpe grădiniţe din Bucureşti

Grădiniţă

Vrei “altceva” pentru copilul tău sau pur şi simplu nu ai reuşit să îi rezervi un loc la o grădiniţă de stat? Citeşte Top 10 cele mai scumpe grădiniţe din Bucureşti în funcţie de taxa lunară de şcolarizare şi pregăteşte-te să plăteşti scump educaţia copilului.

MONEY.ro a realizat un top al celor mai costisitoare grădiniţe particulare din Capitală. Majoritatea sunt cu predare într-o limbă de circulaţie internaţională şi numai una singură are profil sportiv, Mens Sana.

În majoritatea grădiniţelor, limbile engleză şi germană sunt cele mai căutate. Franceza este opţională în trei unităţi de învăţământ pentru preşcolari din cele zece analizate, iar spaniola se poate învăţa doar la cele două unităţi Genesis (sectoarele unu şi şase).



Opt din cele zece grădiniţe particulare sunt amplasate în sectorul unu al Capitalei. În topul celor mai scumpe astfel de entităţi de învăţământ sunt prezente şi câte o unitate din sectorul doi şi din zona metropolitană. Astfel, Montessori Kindergarten of Bucharest, cu predare în limba engleză şi Mark Twain International School completează clasamentul.

Citeşte mai mult pe MONEY.ro

Mai multe articole despre:
copii Bucureşti grădiniţe limbă străină