MENIU

Tom Cruise ştie să facă surprize - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Chiar dacă are numai doi ani, fetiţa lui Tom Cruise, Suri, este răsfăţată ca o prinţesă. Actorul şi-a luat soţia şi fiica de mână şi au petrecut o după-amiază de vis la Disneyland, înconjuraţi de Mickey Mouse şi de Cenuşăreasa.

Actorul Tom Cruise a vrut ca excursia la Disney să fie o surpriză atât pentru micuţa Suri cât şi pentru mama ei, actriţa Katie Holmes. Potrivit dailymail.co.uk, Suri s-a întâlnit cu personajele de desene animate preferate, Mickey Mouse şi Minnie. La numai doi ani, fiica lui Tom Cruise este apreciată pentru rochiţele de prinţesă pe care le poartă. Actorul este mândru de fiica lui şi crede că "este flatant că Suri influenţează moda pentru copii.".

Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman. La sfârşitul anului trecut, Cruise a mărturisit că doreşte să îşi mărească familia. "Vreau să am zece copii. Îmi plac copii. Mă simt norocos să am deja doi copii adolescenţi şi încă o fiică de doi ani şi jumătate", spunea atunci, Cruise.


Mai multe articole despre:
modă Tom Cruise Katie Holmes Suri disneyland