MENIU

Toja şi Tătăruşanu s-au recuperat cu alcool, după egalul cu Bistriţa

Foto: ziare.com

Câteva fotografii publicate pe site-ul ziare.com îi surprinde pe cei doi în ipostaze euforice, după egalul cu ultima clasată din Liga I.

Modelul Dinamo, devenit celebru în ediţia trecută de campionat, când fotbaliştii îşi înecau amarul înfrângerilor în alcool, ritmuri dansante şi decolteurile fetelor din cluburi, a fost preluat şi de Steaua.

După ce echipa a remizat acasă, pe propriul teren, cu ultima clasată, Gloria Bistriţa, portarul Tătăruşanu şi columbianul Toja, autorul unui autogol de senzaţie în respectiva partidă, au fost atât de ruşinaţi încât au părăsit în grabă Bucureştiul şi s-au retras la munte.

Acolo, la Buşteni, au diluat aerul tare al înălţimilor cu aburii calzi ai alcoolului, până într-acolo încât totul a degenerat. Conform ziare.com, care citează un prieten apropiat celor doi, petrecerea s-a încheiat cu cei doi vomitând minute bune. În plus, sursa citată afirmă că nu e prima oară când portarul şi mijlocaţul Stelei petrec la puţin timp după un insucces al grupării din Ghencea.

Conducerea Stelei evită deocamdată să comenteze incidentul, însă cei doi au început deja încercările de dezvinovăţire. Într-o declaraţie publicată pe site-ul oficial, steauafc.com, Ciprian Tătăruşanu a afirmat: "Singurul lucru adevărat este acela că după meciul cu Gloria Bistriţa am primit două zile libere şi am plecat la munte. În primul rând, nu am petrecut două zile la Buşteni, deoarece luni, la ora 13:00, eram deja la Mogoşoaia, la reunirea echipei naţionale, unde fusesem convocat duminică noaptea. În al doilea rand, am fost împreună cu iubita mea, nu cu femei. În al treilea rând, nu m-am îmbătat şi nu am vomitat. Viaţa mea privată nu are nicio legătură cu cea profesională".

La rândul său, Toja a comentat: "Ce legătură are o fotografie cu nişte prieteni cu ideea de petrecere cu băutură şi femei?".