MENIU

Tina Turner şi-a anulat două concerte din cauza problemelor de sănătate

Foto: dailymail.co.uk

Cântăreaţa Tina Turner a fost nevoită să anuleze două concerte din cauza problemelor de sănătate. Concetele ar fi trebuit să aibă loc săptămâna aceasta la Londra.

Potrivit organizatorilor artista trebuia să susţină două concerte, miercuri la Arena O2 şi joi la Sheffield. Show-urile divei au fost reprogramate pentru începutul lunii mai. Potrivit contactmusic.com Tina Turner, în vârstă de 69 de ani, are gripă, iar medicii au sfătuit-o să ia o pauză de şase zile.

Purtătorul de cuvânt al artistei a declarat că Tina Turner vrea să se dedice în totalitate fanilor." Regretă că a luat această decizie, însă Tina vrea ca fiecare concert al său să fie memorabil".

În urmă cu nouă ani, artista anunţa că se retrage din showbiz pentru a se muta împreună cu iubitul ei, în Elveţia. Atunci, Tina Turner a susţinut un turneu, care ar fi trebuit să marcheze sfârşitul carierei artistice.

Anul trecut, în luna mai, diva a declarat că va urca din nou pe scenă la insitenţele prietenei sale, actriţa Sophia Loren, şi ale fanilor.

Mai multe articole despre:
concert Tina Turner