MENIU

Timişoara rămâne neînvinsă în Liga I

Foto: NewsIn

FC Timişoara a învins FC Vaslui cu scorul de 1-0 prin golul înscris de Dorin Goga (56), într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I.

Vasluiul, cu cel mai tare atac din ţară a întâlnit singura echipă neînvinsă până acum în Liga I, FC Timişoara. 

Vaslui a început meciul în atac şi a beneficiat de două lovituri libere din apropierea careului timişorean, dar fără rezultat. Timişoara este dominată în primele minute de joc.

Meciul se dovedeşte a fi cu ocazii la ambele porţi, Ionescu încearcă un lob surprinzător, dar nu prinde cadrul porţii. De cealaltă parte, cea mai importantă şansă a vasluienilor este reuşită de Wesley, care trimite peste poartă după ce Raul Costin centrează din corner. Bănăţenii nu se grăbesc. Minutele se scurg şi Bonfim are ultima ocazie, dar şutul său de la 25 de metri, trimite mingea mult peste poartă.

Început de senzaţie în repriza secundă, a doua ocazie importantă a meciului este reuşită de Wesley. Temwanjera obţine o lovitură liberă în apropierea cornerului. Delgado execută direct pe poartă, mingea ricoşează până la Wesley care trimite peste poartă. Wesley ratează a treia oară din opt metri. După numai un minut de la eşecul vasluienilor, Claudiu Ionescu centrează de la 40 de metri la colţul lung, iar Dorin Goga înscrie cu un şut fără preluare, pe lângă Kuciak.

După golul primit, gazdele îşi revin cu greu. Nu găsesc soluţii de a egala. Ultima încercare de a egala îi aparţine lui Markovici, care şutează de la 40 de metri, dar mingea trece, însă pe lânga poarta lui Pantilimon. Timişoara câştigă la Vaslui şi se apropie la un punct de lider.

CASETA TEHNICĂ:

FC VASLUI - FC TIMIŞOARA 0-1 (Goga 56)

FC Vaslui: Kuciak - Buhuş, Zubar, Akakpo, Markovic - Gerlem (Milisavljevic 67), Ljubinkovic, R. Costin, Delgado (Buhăescu 86) - N. Jovanovic (Temwanjera 46), Wesley. Antrenor: Cristian Dulca.

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Mera, Nibombe, Art. Karamian - St. Stancu (Curtean 85), Alexa, Bourceanu, Arm. Karamian - Cl. Ionescu (G. Bucur 74), Goga (Parks 88). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: R. Costin 16, Temwanjera 90 / St. Stancu 71, Bourceanu 77, Bucur 90

Arbitri: Robert Schoergenhofer - Mario Strudl, Daniel Bode (toţi din Austria)

Stadion: Municipal; Spectatori: 4.000 

Vezi comentariul LIVE al partidei FC Vaslui - FC Timişoara, scor 0-1

Mai multe articole despre:
Liga I FC Vaslui FC Timişoara etapa a 7-a