MENIU

Tiberiu Ghioane a marcat unicul gol al meciului Zorya-Dinamo Kiev, scor 0-1

Foto: sport365.ro

Fotbalistul român Tiberiu Ghioane a marcat unicul gol al partidei pe care Dinamo Kiev a câştigat-o duminică, în deplasare, scor 1-0, cu Zorya, în etapa a 26-a a primei divizii ucrainene, informează site-ul clubului.

Ghioane a fost integralist şi a înscris în minutul 52, după o pasă venită de la Bangoura, în timp ce cel de-al doilea român din lotul lui Dinamo, Florin Cernat, nu a făcut parte din lot.

Fostul mijlocaş al Rapidului a ajuns la a şaptea reuşită din acest sezon, fiind al patrulea golgheter al lui Dinamo Kiev după Alyiev, Bangoura şi Milevski.

Formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, la care Răzvan Raţ a fost integralist, s-a impus, în deplasare, scor 1-0, în faţa celor de la Kryvbas, într-un meci din etapa a 26-a a primei divizii ucrainene, informează site-ul oficial al clubului.

Datorită acestui rezultat, formaţia pregătită de Mircea Lucescu a ajuns la 55 de puncte şi amână cu cel puţin o etapă câştigarea titlul de campioană de către Dinamo Kiev, care are cu 12 mai mult, cu patru etape înainte de finalul sezonului.
Mai multe articole despre:
Dinamo Kiev Tiberiu Ghioane