MENIU

The Sun a prezentat sportivi cunoscuţi surprinşi plângând în văzul tuturor

Foto: www.thesun.co.uk

Doamnelor, atenţie, nu plângeţi! E rândul bărbaţilor. Ziariştii britanici de la The Sun au adunat un top al celor mai plângăcioşi atleţi. Criteriul de bază - evenimentul să se fi consumat în spaţii largi, în văzul lumii, pe stadion, pe arene olimpice.

Primii de la coadă canotorii britanici Jonny Searle şi Garry Herbert. Ei au lasat garda jos când au primit medalia de aur, în 1992 la Olimpiada de la Madrid.

Tenismenul Pete Sampras a izbucnit în plâns la ceremonia de retragere, în 2003 când fanii au început să-l aplaude frenetic.

Tiger Woods, cel mai mare jucător de golf al tuturor timpurilor apreciat şi pentru faptul că în timpul competiţiei nu tresare, nu trădează nicio emoţie  s-a pus pe bocit în 2006, chiar în mijlocul terenului.

Campionul mondial la Formula 1 Mika Hakkinen a rămas pradă lacrimilor în 1999 când a pierdut Grand Prix-ul de la Monza.

David Beckham, fost căpitan al naţionalei Angliei şi-a arătat şi el tristeţea în mijlocul gazonului, în 2006 când a pierdut semifinala Campionatului în faţa Portugaliei.

A plâns fără sfială şi Andre Agassi. Dar şi Bănel Nicoliţă când a dat autogol în meciul Steaua- REal madrid în urmă cu trei ani. Dar şi Viorel Moldovan, rapidist atunci, atunci când a pierdut campionatul în favoarea Stelei.

 

Mai multe articole despre:
The Sun sport