MENIU

The Money Channel a aniversat trei ani de existenţă prin ediţii speciale desfăşurate în SUA

Foto: radiointens.ro

Televiziunea de business The Money Channel a aniversat trei ani de existenţă printr-o serie de ediţii speciale, ce s-au derult în perioada 27 aprilie - 2 mai, în mai multe localităţi din SUA.

Astfel, luni, marţi şi miercuri, telespectatorii The Money Channel au putut afla care este viitorul în viziunea unor lideri ai industriei americane de software, în trei ediţii speciale Market Briefing, difuzate în direct de la Baltimore. Realizatorul emisiunii Daniel Apostol a discutat despre inovaţie şi excelenţă cu reprezentanţi ai unor companii româneşti care au succes pe piaţa americană şi reprezentanţi ai unor companii americane care şi-au găsit parteneri în industria românească de IT. Ediţiile speciale Market Briefing din Statele Unite s-au transmis, începând cu ora 19:15.

Joi şi vineri, The Money Channel a luat pulsul bursei din New York şi a stat de vorbă cu oameni de afaceri români şi americani, alături de Marius Dan, Daniel Apostol şi Sorin Freciu. Joi, The Money Channel a trasmis de la New York Stock Exchange, iar vineri Marius Dan şi Daniel Apostol au pus "Lumea în mişcare" printr-o ediţie live a emisiunii, în duplex Bucureşti -New York, tot de la 19:15.

The Money Channel a marcat trei ani de transmisiuni printr-o serie de momente speciale difuzate pe parcursul întregii zile şi reunite sub conceptul "1 Mai Bun". Ziua se va încheia cu concertul live al trupei Chicago, difuzat de la 23:00.