MENIU

The Cranberries lucrează la un nou album

Foto: wordpress.com

Membrii trupei irlandeze The Cranberries au început să lucreze la un nou material, însă lucrurile merg destul de încet, potrivit solistei Dolores O’Riordan.

"Ar fi frumos să venim cu un nou disc. Ideile au fost mereu acolo, deci să sperăm că ceva va ieşi", a declarat solista pentru Billboard.com.

Dolores O’Riordan, cea care în 2003 a propus ca trupa să ia o pauză, apoi a lansat cel de-l doilea album solo “No Baggage”, susţine că Noel Hogan, chitaristul trupei, a continuat să-i trimită o serie de melodii, iar ea nu s-a oprit niciodată din scris. Aceasta are însă rezerve în a vorbi despre ce va urma: “Este unul dintre acele lucruri la care trebuie să stai să vezi cum evoluează. Ne vom întâlni şi vom începe să cântăm. Nu are niciun rost să scoatem un album prost. Dorim să fie un material foarte bun şi avem acel elan de la începuturi”, scrie musicpromter.ro.

După o pauză de şapte ani, trupa irlandeză anunţa – cu o lună în urmă – că se va reuni pentru un turneu în Statele Unite. Pentru 2010, şi-a anuntat intenţia de a concerta şi în Europa.

The Cranberries s-a format în 1989, sub numele The Cranberry Saw Us, câştigându-şi faima de la primul album ”Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?”.

Mai multe articole despre:
album chitarist trupa The Cranberries