MENIU

Teodora Vasilescu şi Răzvan Anton s-au calificat în semifinalele Testului de Afacereză

Foto: Realitatea.NET

Câştigătorii ediţiei acestei săptămâni a Testului de Afcereză sunt Teodora Vasilescu, project manager (27 de ani, Bucureşti) şi Răzvan Anton, student(21 de ani, Ploieşti).

Marele câştigător al ediţiei este Teodora care va primi un smart phone şi care s-a calificat în semifinalele din decembrie când se va da lupta pentru participarea în Finala Mare. Clasat pe locul doi, Răzvan Anton merge mai departe în cursa pentru premiul din Finala Mică.

Premiul pus în joc în Finala Mică, ce va avea loc pe 10 decembrie, este un tablou în valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitaţii Artmatk. Lucrarea intitulată „Peisaj bucureştean (în faţa Ateneului)” datează din 1948 şi este realizată de pictorul Spiru Chintilă. Semifinale vor avea loc în săptămâna 7-9 decembrie, când se vor întâlni cei noua câştigători, ocupanţi ai locului doi, la Ediţiile Săptămânii ale Testului de Afacereză.

Marele Premiu este un Opel Vectra OPC în valoare de 24.000 de euro oferit de Di-Bas şi un Executive MBA în valoare de 21.000 de euro oferit de CEU Business School. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar semifinalele în perioada 14-16 decembrie. În semifinale participă cei nouă ocupanţi ai locului întâi la Ediţia Săptămânii.

Cei care doresc să să participe la concurs se pot înscrie pe www.afacereza.ro  şi pot lua “meditaţii la afacereză” urmărind programele The Money Channel sau citind aricolele Business Standard şi Money.ro. Mai mult, cei care citesc Business Standard in fiecare zi vor putea acumula puncte din paginile ziarului. Concurenţii cu cel mai mare număr de puncte acumulate din ziar pornesc cu un avans în concursul televizat. În fiecare zi de luni, în Business Standard sunt publicate “Legitimaţiile de afacereză”, pe baza cărora este permisă participarea la preselecţia emisiunii.

Emisiunea-concursTestul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga şi se difuzează de luni până joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.