MENIU

Tenis - Victor Hănescu a coborât şapte locuri în clasamentul ATP, până pe 33

Foto: NewsIn

Tenismenul român Victor Hănescu ocupă locul 33 în clasamentul ATP, cu şapte locuri mai jos faţă de săptămâna precedentă, în timp ce lider este elveţianul Roger Federer, conform ierarhiei publicate de site-ul forului internaţional.

Celălalt român din top 100, Victor Crivoi a rămas tot pe locul 85, ca şi săptămâna trecută. În primele 10 locuri ale ierarhiei a avut loc o singură schimbare, Andy Roddick urcând pe locul 5, în locul argentinianului Juan Martin Del Potro, care a coborât pe 6.

În clasamentul de dublu, Horia Tecău ocupă locul 65, cu şase locuri mai jos faţă de săptămâna precedentă, el fiind singurul român din Top 100.

La feminin, tenismena Edina Gallovits a avansat 21 de locuri în ierarhia WTA, până pe poziţia 93, datorită semifinalei de la Budapesta, în timp ce Sorana Cârstea se menţine pe locul 29.

Raluca Olaru a urcat şi ea două locuri, până pe 59, în timp ce Monica Niculescu a rămas pe 73. Semifinalista de la Biarritz, Alexandra Dulgheru, a avansat şi ea 10 locuri, până pe 75. În ierarhia de dublu, cel mai bine clasată româncă este Monica Niculescu, ea ocupând locul 30, cu o poziţie mai sus faţă de săptămâna trecută. Sorana Cârstea a coborât un loc, până pe 39.

Mai multe articole despre:
clasament ATP Victor Hănescu loc