MENIU

Tenis: Sorana Cârstea şi Victor Hănescu au fost eliminaţi în primul tur al turneului de la Miami

Foto: NewsIn

Tenismena Sorana Cârstea a pierdut, miercuri, meciul cu ucraineanca Maria Koriţeva, scor 2-6, 1-6, din primul tur al turneului de la Miami, informează site-ul oficial al competiţiei dotate cu premii în valoare de 4,5 milioane de dolari.

Pentru participarea la acest turneu, Sorana Cârstea va primi un cec în valoare 7.050 dolari şi 5 puncte WTA.

Pe tabloul principal al turneului de la Miami mai sunt prezenţi alţi trei tenismeni români, Edina Gallovits, Monica Niculescu, la feminin, şi Victor Hănescu, la masculin, toţi evoluând în primul tur miercuri seară. Gallovits a jucat împotriva australiencei Jelena Dokic, Monica Niculescu a evoluat cu austriaca Tamira Paszek, în timp ce Victor Hănescu l-a întâlnit în primul tur al probei masculine pe americanul Michael Russell.

Tenismenul român Victor Hănescu a pierdut, miercuri, meciul cu americanul Michael Russell, din primul tur al turneului de la Miami, şi a fost eliminat din competiţia dotată cu premii în valoare de 4,5 milioane de dolari, informează site-ul întrecerii.

Russell, jucător venit din calificări şi care se află pe locul 241 în clasamentul mondial, s-a impus în faţa lui Hănescu în două seturi, scor 7-6 (4), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 42 de minute.

Pentru participarea la acest turneu, Hănescu va primi un cec în valoare de 7.050 de dolari şi 10 puncte ATP.

Hănescu a fost singurul tenismen român din proba masculină, în timp ce pe tabloul principal al întrecerii feminine România a avut 3 reprezentante. Sorana Cârstea a fost eliminată în primul tur de ucraineanca Maria Koriţeva, Monica Niculescu a evoluat cu austriaca Tamira Paszek, iar Edina Gallovits a jucat împotriva australiencei Jelena Dokic, în aceeaşi fază.