MENIU

Tenis: Raluca Olaru şi Edina Gallovits au fost eliminate în primul tur la Acapulco

Foto: www.daylife.com

Jucătoarele de tenis Raluca Ioana Olaru şi Edina Gallovits au ratat marţi seară calificarea în turul 2 al turneului de la Acapulco (Mexic), competiţie dotată cu premii totale în valoarea de 220.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Raluca Olaru a cedat în faţa sportivei Gisela Dulko din Argentina (cap de serie numărul 5), scor 6-3, 6-2, în timp ce Edina Gallovits a fost învinsă de unguroaica Greta Arn, scor 6-2, 6-3.

Pentru participarea în primul tur al competiţiei cele două românce vor primi câte un cec în valoare de 1.725 de dolari şi câte un punct WTA.

În proba de dublu, perechea formată din Edina Gallovits şi Jill Graybas (SUA) s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut de cuplul format din Petre Cetkovska şi Lucie Safarova din Cehia, scor 7-5, 2-6, 10-3. În schimb, dublul format din Agnes Satmari şi Andreja Klepac (Slovacia) nu a putut trece de Sarah Borwell (Anglia) şi Courtney Nagle (SUA), scor 6-1, 3-6, 7-10, şi a ratat astfel accederea în sferturi.

Cuplul format din Raluca Olaru şi Frederica Piedade va juca împotriva perechii Nuria Llagostera / Maria Jose Martinez (Spania), tot pentru accederea în sferturile de finală.