MENIU

Telefon verde pentru consilierea afaceriştilor, la Ministerul IMM-urilor

Foto: alegeriparlamentare2008.ro

La Ministerul IMM-urilor, Comerţului şi Mediului de Afaceri va funcţiona din luna martie un telefon verde, a anunţat, la Baia Mare, ministrul Constantin Niţă.

La telefonul verde va răspunde o persoană specializată în domeniul afacerilor care va da detalii la problemele ridicate de afacerişti, de la modul cum pot fi accesate fondurile până la cum se implică Ministerul în mediul de afaceri. Deasemenea de la sfârşitul acestei luni se are în vedere punerea la punct a unui portal dedicat comerţului exterior.

"Până la sfârşitul acestei luni vom avea un portal referitor la comerţul exterior unde oamenii de afaceri pot accesa toate informaţiile de pe piaţa internaţională. Intenţionăm ca începând cu luna martie la nivelul Ministerului să existe un telefon verde pentru IMM-uri la care să răspundă cineva referitor la toate problemele legate de accesare de fonduri, de sprijinul statului, de modul cum Ministerul se implică în modul de afaceri”, a declarat ministrul IMM-urilor, Constantin Niţă.

Totodată ministrul a atras atenţia celor 130 de reprezentanţi numiţi în întreaga lume să se ocupe de comerţul exterior că trebuie să atingă anumiţi indici de performanţă. În caz contrar, se va renunţa la serviciile lor.
Mai multe articole despre:
afacerişti Constantin Niţă