MENIU

Taxele de parcare din L.A au crescut la 30 de dolari în aşteptarea fanilor lui Michael

Foto: news.bbc.co.uk

O armată de fani Michael Jackson a luat cu asalt oraşul Los Angeles, în ziua comemorării megastarului, la Staples Center, relatează CNN.

Poliţia a amplasat bariere de beton în jurul centrului Staples, accesul fiind permis doar fanilor care au bilete la evenimentul ce va începe la 20.00, ora României.

Parcările din zonă şi-au crescut brusc preţurile, unele la 30 de dolari, iar aeroporturile s-au pregătit pentru un aflux de pasageri. De asemenea, mai multe cinematografe din zonă au transmis pe ecrane ceremonia, care a fost transmisă în direct de numeroase posturi de televiziune şi site-uri. "Cred că marea întrebare este câţi oameni vor fi", a spus Jim McDonnell, din cadrul poliţiei locale. "Anticipez însă că lumea se va purta civilizat. Oamenii se vor strânge pentru motivele corecte şi nu le vor uita", a subliniat el.

Poliţia a refuzat să spună ce măsuri de securitate au implementat. Autorităţile oraşului, care deja stau destul de prost cu banii, au anunţat că vor finanţa măsurile de securitate.

Familia Jackson nu a spus unde va fi înmormântat cântăreţul multă vreme, dar s-a presupus că este vorba despre cimitirul Forest Lawn din Hollywood.