MENIU

Tarzan, spaima şoselelor, a fost tras pe dreapta de primarul localităţii sibiene Sălişte

Foto: youtube.com
Tarzan, spaima şoselelor, nu a vrut să oprească la primul semnal al autorităţilor locale care monitorizau traficul greu din Sălişte

De aceasta dată, conducea un camion cu lemne de foc. Şoferul a devenit celebru după ce a apărut pe youtube dansând la volanul unui TIR. Din cauza unor nereguli în acte, camionul pe care îl conducea a fost sechestrat şi sigilat, urmând ca vineri, poliţiştii să finalizeze ancheta referitoare la provenienţa şi destinaţia lemnelor.

Iulian Breazu, cunoscut şi ca Tarzan al şoselelor, nu şi-a făcut de ruşine porecla nici de această dată. Nu a vrut să oprească la primul semnal al autorităţilor locale care monitorizau traficul greu din Sălişte. "Am încercat să verificăm dacă documentele sunt în regulă.  Am încercat să semnalizăm să oprească n-a vrut să oprească decât undeva în Tilişca", a declarat Teodor Dumitru Banciu, primarul din Sălişte.

După ce au verificat documentele, poliţiştii au avut surpriza de a descoperi că şoferul este protagonistul unui filmuleţ de pe internet, în care dansa în timp ce conducea un TIR pe autostradă. În plus, documentele transportului aveau nereguli. Încărcătura era pe numele fratelui lui Tarzan şi trebuia să ajungă la Sibiu. Contactat telefonic, proprietarul celor 25 de tone de lemne de foc a susţinut că toate actele sunt în regulă.

"Domnul primar timp de patru-cinci ore mi-a ţinut camionul blocat, şi în momentul de faţă este sechestrat, sigilat în faţa Primăriei", a precizat Adrian Breazu, proprietarul lemnelor.

Camionul este acum sigilat şi parcat în faţa primăriei din Sălişte, iar Tarzanul şoselelor a plecat într-o cursă internaţională.

Mai multe articole despre:
şofer primar lemne tir marfă Sălişte Tarzan