MENIU

Tăriceanu: Nu cred că actualul guvern, după startul catastrofal luat, are posibilitatea de redresare

Foto: NewsIn

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, joi, la Timişoara, că noul Guvern ar trebui să se gândească de pe acum la o demisie ca urmare a "startului catastrofal pe care l-a luat" şi că actuala coaliţie guvernamentală nu poate funcţiona din cauza scandalurilor permanente.

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, susţine că există mai multe elemente care arată că actuala coaliţie guvernamentală nu poate funcţiona. "Scandalurile permanente, demisiile care se ţin lanţ, neînţelegerile care macină această construcţie, în loc să îşi consume energiile pentru a rezolva energiile ţării, îi ţin ocupaţi să se distrugă între ei", a spus fostul premier, citat de corespondentul NewsIn.

O singură soluţie există "împotriva bâlbâielilor din Guvern", a afirmat Tăriceanu. "Nu cred că actualul guvern, după startul catastrofal pe care l-a luat, are posibilitatea de redresare. Cred că cea mai bună soluţie ar fi să se gândească de pe acum la o demisie", a precizat liderul liberal.

El a mai spus că PNL va monitoriza şi sancţiona greşelile Guvernului. "Credibilitatea Guvernului a ajuns la cote deşănţate după numai 45 de zile de la guvernare, dar acest lucru nu mă bucură, ci mă îngrijorează pentru viitorul şi soarta românilor. Ca opoziţie avem datoria de a monitoriza şi sancţiona greşelile puterii şi de a veni cu soluţii", a conchis Tăriceanu.
Mai multe articole despre:
Călin Popescu Tăriceanu guvern Emil Boc