MENIU

Tănase e gata să semneze cu "ţapii"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul Argeşului se îndepărtează din nou de Ghencea şi se apropie de Köln, loc unde Ioan Becali crede că Tănase va juca din această toamnă.

Şansele ca internaţionalul piteştean Cristian Tănase să rămână la un club din România sunt din ce în ce mai mici, impresarii fotbalistului direcţionându-l pe jucător mai degrabă spre Germania, decât spre Ghencea, unde este dorit de Gigi Becali.

"Tănase este aproape să finalizeze negocierile cu FC Köln. Cei de acolo şi-l doresc foarte mult, trebuie să-i ofere un contract bun. Sunt negocieri, dar eu aştept să se termine o dată telenovela Tănase", a declarat Ioan Becali la gsp tv. Gruparea germană, care a încheiat pe locul 12 ultimul sezon de 1.Bundesliga, i-a mai achiziţionat în această vară pe atacantul Lukas Podolski, de la Bayern München, şi pe mijlocaşul central portughez Maniche, de la Atletico Madrid. Suma pe care ar plăti-o nemţii pentru Ciprian Tănase ar fi de două milioane de euro.

Inclusiv antrenorul "ţapilor", Zvonimir Soldo, a declarat pentru presa germană că îşi doreşte mult achiziţionarea mijlocaşului piteştean.

Mai multe articole despre:
Germania Gigi Becali Fc Koln Cristian Tănase