MENIU

Tamaş: "Ne-am făcut singuri un Paşte nefericit"

Foto: NewsIn

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, sâmbătă, că înfrângerea de la Iaşi a stricat sărbătorile de Paşte atât jucătorilor şi conducătorilor dinamovişti, dar şi suporterilor grupării din Ştefan cel Mare.

"Se pare că nu ne iese cu echipele mici. Nu am cuvinte, nu ştiu ce s-a întâmplat azi, vina e doar a noastră. Nu putem da vina pe căldură, pentru că şi ei au jucat tot pe vremea asta. Era o oportunitate să ne distanţăm după egalul Unirii Urziceni. Ne-am făcut singuri un Paşte nefericit, atât nouă, cât şi suporterilor, ne cerem scuze pentru asta şi sper să nu se mai întâmple", a spus Tamaş.

Mijlocaşul Adrian Cristea spune că lipsa de concentrare în faţa echipelor mai slab cotate a fost cauza eşecului de la Iaşi: "Era un prilej foarte bun să ne distanţăm în clasament, dar am focut un joc slab. Nu găsesc o explicaţie, poate lipsa de concentrare, în condiţiile în care am jucat cu o echipă mai slab cotată. Se pare că e mai greu să te concentrezi în faţa echipelor mici".

Autorul singurului gol al partidei, Lucian Munteanu, a declarat că după cum a evoluat la Iaşi, Dinamo nu merită să devină campioană: "Nu sunt eu eroul, echipa a fost eroul. Este cel mai important gol al carierei mele. Chiar dacă am învins liderul, nu ne considerăm salvaţi de la retrogradare, trebuie să muncim până în ultima etapă să ne îndeplinim obiectivul. Chiar dacă nu sunt dinamovist, le urez să câştige campionatul, deşi după cum au jucat, nu merită să ia titlul".

Atacantul Andrei Cristea, cel care nu a putut evolua împotriva lui Dinamo, echipa de care aparţine, din cauza unei clauze din contractul său, dar şi a faptului că era oricum suspendat, susţine că, în ciuda înfrângerii de la Iaşi, tot formaţia din Ştefan cel Mare va câştiga titlul în acest sezon: "E normal ca acţionarii dinamovişti să fie supăraţi, deoarece o echipă mare nu are voie să piardă în acest fel. Am fost neutru la această partidă. Pentru Poli Iaşi sunt 3 puncte foarte importante, dar sunt sigur că Dinamo îşi va reveni şi va lua campionatul".

Dinamo a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu Poli Iaşi, scor 0-1, şi a ratat şansa de a se desprinde în clasament faţă de urmăritoarele sale, Unirea Urziceni şi FC Timişoara.
Mai multe articole despre:
Dinamo Politehnica Iaşi Paşte Gabriel Tamaş