MENIU

Szekely: "Nu vrem să ne facem de ruşine, trebuie să tranşăm calificarea la Bucureşti"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul Stelei, Janos Szekely, a declarat miercuri că partida cu ungurii de la Ujpest va fi dificlă, însă roş-albaştrii îşi doresc foarte mult să obţină calificarea în faza următoarea a Ligii Europa încă de la meciul de pe teren propriu.

"Este un început important pentru noi, pentru că primul meci va fi în Liga Europa. Ne-am pregătit foarte bine şi nu vrem să ne facem de ruşine, ci mai debragă să tranşăm calificarea de la Bucureşti. Steaua este dată favorită pentru că este cel mai important club din România, pentru că a avut rezultate internaţioanale şi pentru că este Steaua. Nu cred că vreo echipă din Ungaria se poate compara cu noi. Cu toate acestea, deşi suntem favoriţi pe hârtie, în teren lucrurile vor sta altfel, pentru că ei vor veni să îşi joace şansa", a spus Szekely.

Mijlocaşul s-a declarat mulţumit că antrenorul Cristiano Bergodi îl foloseşte pe postul lui favorit, de mijlocaş dreapta, şi speră să aibă un randament cât mai bun. "Atunci când îţi doreşti foarte mult să joci, o faci unde te pune antrenorul. Mă bucur însă că am revenit pe postul meu şi mă simt mai bine. Trebuie să am evoluţiile pe care le aveam înainte, la Oţelul, pentru că primul sezon în Ghencea nu a fost foarte reuşit", a afirmat jucătorul.

Szekely speră ca la meciul cu Ujpest să fie prezenţi mai mulţi suporteri decât la meciul de prezentare cu turcii de la Genclerbirligi, pentru că jucătorii au nevoie de sprijin la început de drum.

Partida dintre Steaua şi Ujpest din prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Europa se va disputa joi, de la ora 20:30. Meciul retur va avea loc peste o săptămână în Ungaria.
Mai multe articole despre:
Steaua calificare Janos Szekely Ujpest