MENIU

Szekely: \"Am înscris şi mi-am făcut datoria\"

<descriere>

Autorul golului care urcă Steaua pe prima poziţie în Liga 1 a mărturisit, luni, că reuşita sa este doar o chestiune de datorie faţă de echipă.

Contract pe viaţa la Steaua? Nici pomeneala: eroul steliştilor în partida cu Vasluiul lui Lăcătuş, Janos Szekely, nu crede în declaraţiile facute de Gigi Becali dupa golul reuşit de fotbalist în ultimul minut al partidei din Ghencea şi a declarat, pentru ProSport, că golul a fost doar o datorie faţă de echipă care a fost onorată.


“A fost o partidă disputată. Am luat un gol pe o lipsă de concentare, dar este bine că am câştigat, chiar dacă am făcut acest lucru în ultimul minut de joc. Aveam contract cu Steaua şi înainte de a da acest gol. E drept, nu pe viaţă. Dar îl aveam de când am venit. Pe viaţă nu am contract. Cu acest gol nu mi-am făcut decât datoria.” a explicat şeptarul lotului antrenat de Mihai Stoichiţă sursei citate.

Steaua s-a impus, duminică, scor 2-1, pe teren propriu, în faţa celor de la FC Vaslui. Golul victoriei, marcat de Szekely în ultimul minut de joc, a pus capăt seriei de opt victorii consecutive reuşite de FC Vaslui de când a fost preluată de ex-stelistul Marius Lăcătuş.

La finalul partidei, finanţatorul Gigi Becali îi promisese lui Janos Szekely, că va rămâne pe viaţă in Ghencea. \"Szekely va rămâne toată viaţa lui la Steaua, nu îl voi mai critica în viaţa mea. Am crezut până în ultimul moment că vom câştiga\", a declarat Becali.

Mai multe articole despre:
Steaua Becali FC Vaslui Szekely