MENIU

Szasz Jeno: UDMR face prostituţie politică, e în pijamaua PSD şi PNL şi bate la uşa dormitorului PD-L

Szasz: Probabil că numai în România se poate întâmpla aşa ceva

Preşedintele Partidului Civic Maghiar, Szasz Jeno, a mai susţinut că democrat-liberalii ar trebui să revină asupra deciziei de a forma un Guvern cu reprezentanţii Uniunii.

În cadrul şedinţei Consiliului Naţional Secuiesc de la Târgu Mureş, liderul PCM a declarat că, deşi consideră absolut normal ca PD-L să formeze Guvernul, este \"interesantă\" cooptarea la guvernare a unui partid care a pierdut alegerile în urmă cu zece zile, vorbind despre UDMR.

\"Probabil că numai în România se poate întâmpla aşa ceva. Dacă eram între bărbaţi, aveam o expresie. UDMR face prostituţie politică, este în pijamaua PSD şi a PNL şi a bătut deja la dormitorul PD-L, să intre acolo, şi din această perspectivă noi ne delimităm de poziţia, de comportamentul UDMR. Noi, maghiarii nu suntem aşa\", a spus Szasz Jeno, conform evz.ro.

\"Ce o să facă domnul Marko? Probabil că o să aibă un cabinet acolo, o să aibă maşină de Poliţie care să-l conducă. A mai fost domnul Marko Bela vicepremier, dacă v-a rămas dumneavoastră ceva important din cariera sau din rezultatele lui de vicepremier, atunci spuneţi-mi şi mie. Mie nu mi-a rămas nimic în afară de câteva amenzi pentru câţiva tineri, în Secuime, chiar în timpul mandatului dumnealui, când dumnealui răspundea şi de Ministerul Culturii, şi de Ministerul Învăţământului şi mai era şi responsabil cu integrarea în Uniunea Europeană\", a mai spus liderul PCM.

Mai multe articole despre:
UDMR guvern coaliţie Szasz Jeno PD-L PCM