MENIU

Susan Sarandon va juca în continuarea filmului "Wall Street"

Foto: wordpress.com

Actriţa Susan Sarandon, câştigătoarea a unui Oscar, în 1996, pentru rolul din "Dead Man Walking", va juca în continuarea filmului de succes "Wall Street", care va fi regizată, ca şi pelicula originală, de Oliver Stone.

La finalul negocierilor privind detaliile contractuale, Sarandon se va alătura echipei din care face parte şi Frank Langella, nominalizat anul acesta la Oscar, datorită prestaţiei din "Frost/Nixon".

Filmul se va numi "Wall Street 2: Money Never Sleeps", iar din echipă ar urma să facă parte şi Michael Douglas, care a deţinut rolul principal în primul "Wall Street". Filmările vor începe în luna septembrie.

Acum 22 de ani, "Wall Street" i-a adus lui Douglas premiul pentru cel mai bun actor în rol principal atât din partea Academiei Americane de Film, cât şi la gala Globurilor de Aur. În "Wall Street", starul american interpreta rolul unui milionar lipsit de scrupule, care recurge la orice mijloace pentru a învinge concurenţa. Distribuţia de atunci îi includea şi pe Charlie Sheen, Martin Sheen, Daryl Hannah şi Terence Stamp.
Mai multe articole despre:
film Oscar Wall Street Susan Sarandon