MENIU

Susan Boyle a pierdut concursul "Britain's Got Talent" în faţa dansatorilor din trupa Diversity

Foto: Realitatea TV
Susan Boyle a pierdut marele premiu al "Britain's Got Talet" în faţa unei trupe de dansatori.

Surpriză în finala concursului de televiziune "Britain's Got Talent". Favorită la câştigarea marelui premiu, scoţianca Susan Boyle, devenită graţie vocii sale un adevărat fenomen pe Internet, a fost învinsă prin votul publicului de un grup de dansatori.

Diversity sunt un grup de zece tineri dansatori originari din Essex şi Londra. Ei vor avea ocazia să-şi demonstreze talentul care i-a făcut celebri într-un spectacol pentru Regina Angliei, Elisabeta a doua. În plus marele premiu le-a adus şi un venit substanţial de 100.000 de lire sterline.

Marea învinsă a finalei, Susan Boyle rămâne un fenomen al acestui concurs televizat. La prima vedere, nimeni nu i-ar fi dat nicio şansă. La 48 de ani, cu o apariţie destul de necizelată şi un discurs neconvingător, femeia nu promitea nimic. Şi totuşi din aprilie, de la prima apariţie la "Britain's Got Talent", vocea ei a făcut înconjurul lumii.

Melodia sa preferată, cea care a făcut-o celebră la nivel planetar, "I dreamed a dream", nu i-a purtat noroc aseară. Apreciată de juriu, prestaţia sa nu a primit punctajul maxim din partea publicului. Eşecul din finală nu ar trebui să o descurajeze pe Susan, în contextul în care vedete ca actriţa Demi Moore şi rockerul Jon Bon Jovi s-au declarat fanii săi. În ultimele săptămâni însă scoţianca a cedat presiunii mediatice, iar unele voci afirmau chiar că ar fi intrat în depresie.