MENIU

Suporterii Stelei către Stoichiţă: Nea Mihai, nu semna contractul, nu te vom susţine!

Foto: NewsIn

Aproximativ 50 de suporteri ai Stelei au mers, vineri, la terenul de antrenament, unde au discutat cu stafful tehnic şi jucătorii. Ei i-au cerut noului antrenor, Mihai Stoichiţă, să renuţe la post şi l-au anunţat că nu va avea parte de susţinerea lor.

"Nea Mihai, nu semna contractul, nu accepta! Ai vorbit şi înainte că Panduru nu a fost adus degeaba, nu te vom susţine. Nu semna contractul, să vadă acest ţăran cum e să n-aibă antrenor. Să preia el banca tehnică! Nici Marcelo Lippi nu ar putea să facă treabă cu Becali", i-au spus fanii stelişti lui Stoichiţă.

Basarab Panduru a venit să discute cu suporterii. Aceştia i-au spus lui Pandi: "Băi Pandi, nu-ţi dai seama că nu se poate lucra cu ăsta?! E nebun! Nu se poate lucra cu el! Nu o să vă susţină, o să spele pe jos cu voi! Nu veţi avea linişte ". Suporterii au spus că-i pregătesc surprize europarlamentarului: " Mai are să-l pună pe Mache antrenor! Nu acceptaţi! O să protestăm până va pleca ciobanul de aici!".

Suporterii au ţinut să aibe tot ei ultimul cuvânt:

"Nea Mihai, am vorbit cu jucătorii, sunt disperaţi să plece din cauza ciobanului! Goian era disperat, şi-a bătut joc de el cât a stat aici. Ăsta face dictatură cu ei, n-au curaj să vorbească! Aici vrei să faci treabă? Nu vezi că distruge clubul?", au mai strigat suporterii.

Mihai Stoichiţă este noul antrenor al Stelei

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali suporteri Mihai Stoichiţă