MENIU

Suporterii anunţă un nou protest faţă de finanţator: \"Becali, pleacă! Steaua suntem noi!\"

Foto: Realitatea.net

Războiul dintre fani şi conducerea Stelei s-a reluat după demiterea antrenorului Cristiano Bergodi. Suporterii au dat publicităţii un comunicat prin care au anunţat că, în timpul meciului Steaua - Pandurii, vor organiza o acţiune de protest în parcarea din faţa stadionului din Ghencea din cauza suspendării dictate de LPF.

"Deşi dreptul de a vedea echipa pe care o iubim din tribune ne-a fost luat prin decizia comisiilor LPF, libertăţile de a ne manifesta si de a ne exprima gândurile şi emoţiile nu ni le poate lua nimeni. Dorim să arătăm încă o dată că, în ciuda repetatelor încercări de a ne dezbina orchestrate de duşmanul clubului nostru, Gigi Becali, noi rămânem uniţi", se arată într-un comunicat al galeriei Stelei.

Grupurile organizate de suporteri i-au invitat pe fani duminică, la ora 16.00, în parcarea din faţa stadionului, pentru a demonstra împotriva conducerii din Ghencea după ce antrenorul italian Critiano Bergodi a fost demis. Participanţii au fost rugaţi să aibă o conduită decentă, în conformitate cu legile statului român.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali LPF protest Ghencea suporteri