MENIU

Studenţii la informatică din Constanţa se pot perfecţiona în cadrul proiectului IT Academy

Foto: byu.edu

Studenţii Facultăţii de matematică - informatică din Constanţa, precum şi cei pasionaţi de domeniul IT, au posibilitatea de a susţine stagii de practică la companii specializate din ţară şi din străinătate, în cadrul proiectului IT Academy, lansat joi la Constanţa.

În perioada 26 - 28 februarie, la Constanţa va avea loc Conferinţa IT Academy, care va marca începutul unui amplu proiect dedicat tinerilor pasionaţi de informatică, anunţă AIESEC Constanţa, organizatorul evenimentului.

În cadrul conferinţei, studenţii şi cei pasionaţi de domeniul IT au posibilitatea de a interacţiona direct cu firmele specializate în domeniu şi de participa la training-uri oferite de acestea.

Dintre participanţii la conferinţă, 20 vor avea oportunitatea de a susţine stagii de practică pe parcursul a patru săptămâni la companii specializate în domeniul IT. De asemenea, cinci tineri vor avea şansa să efectueze un stagiu de practică la o companie internaţională, iar o parte din cheltuieli va fi acoperită de partenerii proiectului.