MENIU

Studenţii dintr-un cămin de la Cluj s-au trezit inundaţi peste noapte

Foto: Realitatea TV

S-au trezit peste noapte cu o baltă uriaşă în camerele unde sunt cazaţi. Vorbim de studenţii unui cămin din Cluj-Napoca care locuiesc la ultimul etaj al imobilului. Din cauza ploilor din ultimele zile, apa adunată pe acoperişul în construcţie a ajuns în camerele studenţilor.

Toate camerele de la etajul trei au fost inundate în timpul nopţii. "Plouă, cred că de la ora cinci dimineaţa, cred, că ne-am trezit cu primele picături şi a devenit din ce în ce mai rău. Picură cam prin toate fisurile, picură prin bec, prin întrerupătoare, nimic nu mai putem băga în priză", a declarat un student.

Inundaţia a fost provocată de strângerea apei de ploaie pe acoperişuil căminului, unde se fac lucrări. Anul trecut, aici a început mansardarea. Lucrarea a fost însă abandonată după ce constructorul nu a respectat termenele din contract.

Cei aproape 100 de studenţi din camerele inundate au fost mutaţi într-un alt cămin, iar conducerea Universităţii spune că nu va aştepta finalizarea procesului şi va termina mansarda cu fonduri proprii. Reprezentanţii constructorului nu au putut fi contactaţi.