MENIU

Streinu Cercel a demisionat din funcţia de secretar de stat, după critici aduse gestionării gripei noi

Foto: REALITATEA.NET

Adrian Streinu Cercel a demisionat marţi din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

El a fost chemat la audieri in Comisia de Sănătate a Parlamentului la ora 14.00. Comisia de Sănătate a criticat modul în care secretarul de stat a gestionat gripa porcină.

Adrian Streinu Cercel a motivat că demisia sa este una de natură personală. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a demisionat la mai puţin de o lună de la numire.

Adrian Streinu Cercel a declarat: "mi-am dat demisia din motive personale".

Consilierul prezidenţial, Virgil Păunescu, a declarat că este o problemă de comunicare. Atât timp cât Cercel vorbea în calitate de profesor. În momentul în care eşti demnitar sau secretar de stat lucrurile se schimbă. Pentru că declaraţiile unui demnitar induc o panică inutilă. Nu m-a nemulţumit nimic din datele pe care le-a comunicat Adrian Streinu Cercel, ci modul în care le-a comunicat. 

Consilierul prezidenţial, Virgil Păunescu, a declarat marţi la Realitatea FM că Adrian Streinu Cercel "ar trebui să nu mai apară, induce panică în populaţie".

Adrian Streinu Cercel declara luni că despre epidemia de gripă porcină "scenariul ăsta cu 20.000 de morţi e minim, ăsta e mizilic!"

Mai multe articole despre:
demisie breaking news Adrian Streinu Cercel