MENIU

Strategie de marketing în Spania! Vezi aici ce face o echipă din liga a patra pentru a-şi fideliza suporterii!

Foto: MARCA

Sporting Mahones este o mică echipă din liga a patra spaniolă, însă oficialii grupării iberice găsesc strategii interesante, şi adaptate la criza economică, pentru a-şi fideliza suporterii. Ultima invenţie a celor de la Sporting este aceea de a reduce serios preţul abonamentelor, în cazul în care gruparea va promova în liga superioară.

Fanii lui Sporting au mai nou două motive de bucurie. Sunt încântaţi nu numai de faptul că-şi susţin echipa favorită, dar şi pentru că ultima decizie a oficialilor clubului îi şi ajută...din punct de vedere financiar. De partea cealaltă, clubul vrea să-şi extindă aria de abonaţi, dar şi să-i apropie pe cei actuali.

Campanie de fidelizare a celor de la Mahones e strâns legată de succesul echipei. Dacă la finalul actualului sezon echipa va intra în barajul pentru promovarea în liga a treia, în sezonul 2009-2010 abonaţii vor plăti cu 15 la sută mai puţin, iar dacă play-off-ul se va încheia cu succes şi Sporting va promova, atunci vor mai primi un discount de 50 de euro!

Mai mult, oficialii micuţei grupări iberice au anunţat că, indiferent de rezultatul actualei campanii, vor îngheţa preţul abonamentelor pentru anul viitor.

Sporting Mahones ocupă în acest moment poziţia a treia în Grupa a 11-a din divizia a patra spaniolă, la opt puncte de ocupanta primului loc.
Mai multe articole despre:
Spania promovare strategii