MENIU

Stoichiţă: "Văd că suntem consideraţi outsideri la campionat, dar e mai bine aşa"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după jocul cu FC Timişoara, că este foarte mulţumit de acest succes, dar mai ales de jocul echipei care arată din ce în ce mai bine şi dă speranţe pentru viitor.

"A fost o partidă cu ritm, agresivă. Am avut o atitudine bună şi am câştigat un meci important. În prima repriză timişorenii au avut doar două cornere şi am reuşit să îi ţinem departe de poartă cu un presing agresiv. Nu prea am avut multe realizări în atac, dar e bine că ne-am impus. Ne trebuie mai multă concentrare la finalizare, iar jucătorii trebuie să se gândească bine că pot da cu piciorul muncii echipei în doar câteva secunde. Sunt multe echipe implicate în lupta pentru titlu, e un campionat frumos şi foarte echilibrat. Am văzut că noi nu suntem printre favorite şi suntem consideraţi outsideri, dar e bine să fie aşa şi la final să fim pe primul loc", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul a adăugat că jocul bun făcut de Ovidiu Petre nu a fost o surpriză pentru el, chiar dacă mijlocaşul venea după o lungă absenţă: "Mijlocul nostru a arătat cu totul altfel cu Pleşan şi Ovidiu, am avut mult mai multă consistenţă. Sunt jucători de valoare, iar acest lucru s-a văzut. Refacerea lui Petre este completă, dar ritmul jocului îl va epuiza probabil în următoarea perioadă, pentru că e greu să joci meci de meci după ce ai stat atâta timp".

Echipa antrenată de Mihai Stoichiţă a trecut, duminică, în deplasare, de FC Timişoara, scor 1-0, aceasta fiind prima înfrângere a bănăţenilor în actuala ediţie a Ligii I. În urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe locul 3 în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu primele două clasate, Rapid şi CFR Cluj, dar şi cu FC Vaslui, cele 4 formaţii fiind despărţite de golaveraj. De partea cealaltă, FC Timişoara a rămas cu 21 de puncte, dar a coborât pe poziţia a 5-a, la egalitate cu Unirea Urziceni.
Mai multe articole despre:
Steaua Stoichiţă campionat FC Timişoara